Samenwerking horecazaken markeert start terrasseizoen in Haagse binnenstad

Haagse horecazaken BlueBlood en Morritzz slaan de handen ineen en openen maandelijks één groot terras aan de iconische Mauritskade. Nu de lente officieel is begonnen, zullen zij op vrijdag 31 maart voor het eerst hun voorjaarsterras openen waarna dit iedere laatste vrijdag van de maand herhaald wordt. De samenwerking markeert de start van het terrasseizoen in de Haagse binnenstad bij BlueBlood en Morritzz.  Aanstaande vrijdag zal de DJ de terrassen met elkaar verbinden waarbij gasten zowel hapjes kunnen bestellen uit de Nikkei-keuken van BlueBlood als Franse fusion gerechten van Morritzz. Tevens kunnen bootjes aanmeren aan het grootste terras van de Mauritskade. Langsvarend publiek wordt tijdens de opening van het terras dan ook getrakteerd op een Patron tequila cocktail met een Nikkei-snack. Voor meer informatie: www.blueblood.nl en www.morritzz.nl.

“Liever een goede buur dan een verre vriend. Dat geldt ook voor onze buren van Morritzz”, aldus Frank Uphoff, Manager van BlueBlood. “We kregen van gasten wel eens de vraag of we een keer iets samen konden doen en met het terrasseizoen in aantocht, was het idee om één groot terras te openen snel ontstaan. We openen dan ook het grootste terras aan de Mauritskade en het wordt een feestje. Met uitzicht op het water vieren we dat de lente is gestart en dat we weer heerlijk buiten kunnen gaan genieten wat wij en Morritzz te bieden hebben. Daarnaast hebben we nog een leuke actie voor diegene die met hun boot naar de terrasopening komen. Zet het in je agenda!”

Eenjarig bestaan en Pasen bij BlueBlood
Naast de opening van het terras heeft BlueBlood nog een reden om een feestje te geven. Op vrijdag 7 april vieren zij namelijk het één-jarig bestaan. Net als eind 2022 organiseert Sparkling Events op goede vrijdag ‘La Boutique’ van 17:00 – 23:59. Tickets zijn te bestellen via de site van Sparkling Events. Vanaf 7 april wordt er tevens tijdens de zomermaanden een speciaal terrasmenu geserveerd waarbij de beste Nikkei-specials zijn geselecteerd.

Tijdens het Paasweekend kunnen gasten bij BlueBlood terecht voor de Easter Bunny Brunch: een uitgebreid buffet en onbeperkt mimosa’s voor €37,50. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu voor €17,50 en is er entertainment voor de hele familie.

Over BlueBlood
Met de komst van BlueBlood is het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in grote internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de combinatie en de avontuurlijke smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal, waarbij de signature dish kreeft is, maar ook de Tomahawk steak, verse sushi en vegetarische gerechten zijn op de menukaart te vinden. Alle gerechten worden op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid. De nieuwe hotspot aan de Zeestraat in Den Haag is een plek om elkaar te ontmoeten en samen te komen, waarbij het bruisende hart van BlueBlood een groot (cocktail)bareiland is die het restaurant en de ruimte voor evenementen met elkaar verbindt.