Join Program brengt gezonde voeding naar de bedrijfskantines van Den Haag

Medewerkers werkzaam in het Beatrixkwartier keken vandaag vreemd op toen ze tijdens hun lunchpauze getrakteerd werden op een gezonde lunch vanuit een foodtruck op het plein van het Prinses Margrietplantsoen. Het bleek een ludieke actie te zijn van Join Program, de food movement die bekend staat om hun frisse kijk op bedrijfscatering. “Met deze traktatie vieren wij dat wij landelijk uitrollen en nu ook in Den Haag actief zijn”, aldus directeur en co-founder Maurits Tofohr. Join Program serveert niet alleen gezonde maaltijden, maar maakt het middels de Join Program App ook mogelijk voor medewerkers om hun lunch te bekijken, kiezen, bestellen en te betalen afhankelijk van wanneer ze op kantoor lunchen. Hiermee wordt efficiënter en bewuster met eten omgegaan. De ludieke introductie van Join Program in Den Haag maakt deel uit van de Nationale Vitaliteitsweek die in het teken staat van het bevorderen van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Voor meer informatie over zie: https://joinprogram.com/.

Meer werkgeluk door gezonde bedrijfslunch

Vandaag zijn tientallen medewerkers in het Beatrixkwartier verrast met een gratis gezonde lunch. De lunchgerechten, vers bereid door de food curators van Join Program, varieerden van salades tot warme gerechten en werden met enthousiasme ontvangen door het publiek.

Maurits Tofohr, directeur en co-founder van Join Program vertelt: “Bij Join Program zijn we trots om onze intrede in Den Haag te maken. We vieren dit door onze heerlijke lunchgerechten uit te delen aan de ‘working community’ in het Beatrixkwartier. Hiermee willen we graag aantonen dat er gezondere alternatieven zijn voor de klassiekers uit de bedrijfskantine. We moedigen bedrijven aan om hun werknemers nog beter te ondersteunen bij het maken van bewuste voedingskeuzes. Het belang van gezonde voeding is niet langer beperkt tot persoonlijke gezondheid en welzijn; het heeft zich uitgebreid naar de werkomgeving en speelt een cruciale rol in de productiviteit en het welzijn van werknemers. Wij zijn ervan overtuigd dat als je op kantoor smakelijker, gezonder en duurzaam eet, niet alleen je werkgeluk toeneemt, maar dit ook impact heeft op de kwaliteit van je werk.”

De kennismaking met Join Program in Den Haag werd georganiseerd in het kader van de Nationale Vitaliteitsweek die plaatsvindt van 25 t/m 29 september. Deze week staat in het teken van het vergroten van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk in het Nederlandse bedrijfsleven.

Foto boven: Medewerkers in Beatrixkwartier verrast met gratis lunch door Join Program © Studio Uittenbogaart

Foto boven: Medewerkers in Beatrixkwartier verrast met gratis lunch door Join Program © Studio Uittenbogaart

Over Join Program

Join Program is de toekomst van bedrijfscatering, in ieder aspect. Het kenmerkt zich door smaak en gemak met technologie te combineren. In 2019 ontstaan uit creative hospitality agency Powerplant voelden oprichters Jan Willem van de Sande en Maurits Tofohr de behoefte om een nieuw food concept neer te zetten in kantoren. En daarmee de ingedutte cateringindustrie wakker te schudden. Dit noemen ze “uncatering”. Zij zijn ervan overtuigd dat als je op kantoor smakelijker, gezonder en duurzaam eet, niet alleen je werkgeluk toeneemt, maar dit tevens impact heeft op de kwaliteit van je werk.

Join Program geeft een nieuwe invulling aan de bedrijfslunch, doordat medewerkers van tevoren via de app hun menukeuzes en persoonlijke voorkeuren voor de restaurantwaardige lunchgerechten kunnen doorgeven voor alleen de dagen die ze op kantoor werken. Door optimaal gebruik te maken van technologie is het team van food curators in staat elke dag van de week een nieuw gerecht samen te stellen (cureren) en wordt foodwaste verminderd. Deze smaakvolle maaltijden zijn internationaal georiënteerd, seizoensgebonden en grotendeels plant-based. Booking, Miro, Coty, Bitvavo, Guerilla games en Mollie en tal van anderen bedrijven omarmen inmiddels de food movement van Join Program en willen hun (internationale) medewerkers verbinden door een goede maaltijd. Voor meer informatie, zie joinprogram.com.