Chef Sido de Brabander ontwikkeld nieuw menu met internationaal keukenteam

Vandaag bestaat LEO’S International Flavors, een restaurantconcept waar gerechten worden geserveerd die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld, 1 jaar. Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan, zijn alle in januari jarige ‘Leo’s’ uit de buurt uitgenodigd om te dineren in het gelijknamige restaurant. Tijdens de eerste verjaardag werd een speciaal 4-gangen tasting menu geserveerd bestaande uit alle top gerechten van het afgelopen jaar. Zoals Beef Tataki uit Japan, Sticky Chicken uit Korea, Gravad Lax uit Zweden en Falafel uit Israël. Het verjaardagsmenu is nog te bestellen tot en met zondag 29 januari. In aanloop naar het eenjarig bestaan heeft het keukenteam van LEO’S International Flavors onder leiding van Sido de Brabander een nieuw menu ontwikkeld. De nieuwe menukaart staat wederom vol met authentieke gerechten van over de hele wereld die allen gedeeld kunnen worden. LEO’S International Flavors is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:30 uur. Voor meer informatie zie: Instagram of Facebook.

Patrick Aarsman, General Manager Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, blikt terug op een geslaagde avond: “Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Dus, het eenjarig bestaan wilden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. En je verjaardag vieren doe je niet alleen. Vandaar dat wij al onze naamgenoten voor deze avond hebben uitgenodigd. En zoals bij ons hoort, zijn al onze gasten volledig in de watten gelegd. Alle Leo’s ontvingen als welkomstdrankje de huisgemaakte LEO’S Royal Dutch Gin met tonic, een persoonlijke menukaart met uitleg over het 4-gangen tasting menu en het dessert was cliché een taartje met 1 kaars die we gezamenlijk hebben uitgeblazen. Wat een mooie avond!”

Nieuwe bestemmingen toegevoegd aan LEO’S culinaire wereldreis
De afgelopen weken heeft chef Sido de Brabander samen met zijn internationale keukenteam een nieuw menu ontwikkeld. Op deze menukaart zijn onder andere nieuwe gerechten te vinden als: Crab Cake uit de Verenigde Staten, Groene Curry uit Thailand, Chakchouka uit Turkije en Goulash uit Hongarije. Ook de gehele drankenkaart bestaat uit een internationaal karakter die telkens op de seizoenen worden afgestemd. En om dicht bij huis te blijven heeft Deborah Bolleboom, F&B Manager, LEO’S Royal Dutch Gin laten maken met de focus op Nederland. Zo zijn de ingrediënten dille, kamille, appel en sinaasappel hierin verwerkt.


Restaurant LEO’S International Flavors viert eenjarig bestaan met tientallen naamgenoten. V.l.n.r. Chef Sido de Brabander, General Manager Patrick Aarsman en F&B Manager Deborah Bolleboom © Arnaud Roelofsz

Keukenteam LEO S International Flavors onder leiding van Chef Sido
Keukenteam LEO’S International Flavors onder leiding van Chef Sido de Brabander © Arnaud Roelofsz

Patrick Aarsman: “Ik ben trots dat we al veel gasten hebben mee kunnen nemen op culinaire wereldreis. En daarmee zeg ik ook: je hoeft niet op reis te gaan om de echte wereldkeukens te proeven. Men kan gewoon bij ons naar binnen stappen om kennis te maken met authentieke gerechten. Ons internationale keukenteam werkt samen met internationale chefs om deze gerechten te ontwikkelen. En vanaf volgende week voeren wij een nieuwe menukaart. We kijken ernaar uit om onze vaste gasten te verrassen met nieuwe smaken en om nieuwe gasten te ontvangen. Hopelijk tot snel.”

LEO’S Food Festivals
Met LEO’S Food Festivals kunnen gasten gedurende het jaar op culinaire wereldreis. Tijdens de Food Festivals creëert een internationale Chef samen met Chef Sido de Brabander een speciaal menu vol authentieke smaken. Elk Food Festival zet een specifieke keuken in de schijnwerpers. Afgelopen jaar brachten eerdere edities van de Food Festivals de gasten naar landen als Peru, Tunesië, Italië, Indonesië en Mexico. Zo staan dit jaar onder andere de Food Festivals Bosnië en Herzegovina in maart, Vietnam in mei en Maleisië in oktober op de planning.

Over LEO’S International Flavors Den Haag
LEO’S International Flavors is een restaurantconcept waar gerechten worden geserveerd die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Hierbij draait het om de authentieke smaken met een persoonlijke touch van Chef Sido de Brabander en zijn keukenteam. Alle gerechten op de menukaart zijn bedoeld voor ‘shared dining’: kleinere porties die gasten kunnen delen om meerdere smaken te ontdekken. Met een luxueus modern design creëert restaurant, bar en lounge LEO’S een gastvrije sfeer in een historische lobby. Het restaurantconcept LEO’S International Flavors is sinds april 2022 ook te bezoeken in Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Ga voor meer informatie en de menukaart naar www.leonardo-hotels.com/LEOS-international-flavors-denhaag.

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen, Scheveningen strand en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant LEO’S International Flavors, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen. Ga voor meer informatie naar https://www.leonardo-hotels.nl/the-hague/leonardo-royal-hotel-den-haag-promenade